Klart for bestilling!

Drømmer du om å komme hjem til ferdig middag eller er du kanskje bekymret for hva poden spiser etter skoletid? Sjekk matstart.no for nye oppskrifter og sett barna på saken.   

Mange skolebarn kommer sultne hjem til tomme hus. Det er lenge til middag og jakten på noe å spise kan fort ende i mat som både er usunn og lite mettende. På matstart.no er oppskriftene tilpasset barn fra ni år og oppover, og disse er både morsomme å lage, mettende og kjempegode å spise. Med fokus på kalde vinterdager, har vi utviklet oppskrifter både til etter skoletid og enkle hverdagsretter.

Ekte matglede

Barn liker å lage mat, så la barna slippe til på kjøkkenet. Matlaging er en hyggelig aktivitet som gir både mestrings- og matglede. Dessuten øker det muligheten for å komme hjem til enkle middagsretter servert av verdens stolteste kokk. 

Hva er vel bedre enn å mekke seg noe varmt å spise på en kald, mørk vinterdag? Her er det flettebrød rett fra ovnen som er klare til å nytes.

Kjapt og godt etter skoletid

Å steke en omelett går fort. I tillegg kan den fylles med rester fra gårsdagens middag. Under kategorien etter skoletid, ligger det omeletter både med ost og skinke og en mer eksotisk vri som asiatisk omelett med nudler. En annen rett som raskt kan lages og fylles med forskjellige ingredienser, er fiskewrap. 


Fiskewrap  er både sunt, METTENDE og godt

Heite saker

Tips

Sjekk matstart.no og sett opp en ønskeliste sammen med barna. Det øker sjansen for å komme hjem til ferdig middag, - servert av verdens stolteste kokk.

Varme supper gjør godt for kropp og sjel og med denne maissuppen skulle middagen være sikret for hele familien

MatStart er inndelt i kategoriene: Frokost, etter skoletid, middag og kosemat. Under middag ligger det oppskrifter på flere heite saker som fiskesuppe, wrap med kylling og hummus, stekt ris og chili con carne. Enkle og gode hverdagsretter det er trygt og greit å bryne seg på for små kjøkkensjefer.

Bli gjerne med å teste ut oppskriftene sammen med barna, - det kan være en god investering til hyggelige overraskelser som ferdige middager utover vinteren.  


 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.