Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet kyllinglår med lun potetsalat 1.jpg

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 12 stk. småpoteter
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stk. tomat
  • 0,5 stk. purre
  • 0,5 glass kapers
Del

Grillet kyllinglår med lun potetsalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med ferdiggrillede kyllinglår er middagen aldri langt unna. Potetsalaten lager du mens kyllinglårene blir varme i ovnen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 12 stk. småpoteter
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stk. tomat
  • 0,5 stk. purre
  • 0,5 glass kapers

Slik gjør du

  1. Del poteter i to, og legg dem i en ildfast form. Dryss over olje, krydre med salt og pepper, og vend litt på potetene slik at krydderet blir jevnt fordelt. Sett formen i ovn på 200 °C i ca. 20 minutter. 
  2. Legg kyllinglår i en ildfast form, og varm dem i 15-20 minutter i ovnen sammen med potetene. 
Beregn et ekstra kyllinglår til en storspist gjest.

  1. Del tomat i fire. Ta ut kjernen og skjær tomatkjøttet i terninger. 
Frys ned tomatkjernene og bruk dem i en tomatsaus senere.
  1. Kutt purre i tynne skiver. Bland tomat, purre og kapers sammen med potetene de siste 10 minuttene av steketiden.

Server varme kyllinglår med den lune potetsalaten. Rømmedressing eller aïoli smaker også godt til. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB15 31.03.2023 17:22:43