Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 12 stk. småpoteter
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stk. tomat
  • 0,5 stk. purre
  • 0,5 glass kapers
Del

Grillet kyllinglår med lun potetsalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med ferdiggrillede kyllinglår er middagen aldri langt unna. Potetsalaten lager du mens kyllinglårene blir varme i ovnen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 12 stk. småpoteter
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stk. tomat
  • 0,5 stk. purre
  • 0,5 glass kapers

Slik gjør du

  1. Del poteter i to, og legg dem i en ildfast form. Dryss over olje, krydre med salt og pepper, og vend litt på potetene slik at krydderet blir jevnt fordelt. Sett formen i ovn på 200 °C i ca. 20 minutter. 
  2. Legg kyllinglår i en ildfast form, og varm dem i 15-20 minutter i ovnen sammen med potetene. 
Beregn et ekstra kyllinglår til en storspist gjest.

  1. Del tomat i fire. Ta ut kjernen og skjær tomatkjøttet i terninger. 
Frys ned tomatkjernene og bruk dem i en tomatsaus senere.
  1. Kutt purre i tynne skiver. Bland tomat, purre og kapers sammen med potetene de siste 10 minuttene av steketiden.

Server varme kyllinglår med den lune potetsalaten. Rømmedressing eller aïoli smaker også godt til. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant