skip navigation
matprat logo
Eple

Epler

Ta vare på hagens fantastiske ressurser!

Om høsten bugner det av norske friske, syrlige og aromatiske norske epler. De er fantastiske å spise som de er, og det er lov til å fråtse. I mange hager henger gamle trær fulle av moden frukt som ingen plukker, og det er synd! Ta mot til deg og spør om du kan få lov til å høste, og kok eplemos eller kontakt et av de mange fruktpresseriene som finnes og få presset din egen eplemost. Da har du superdrikke langt utover høsten og vinteren. Det finnes også små fruktpresser å kjøpe.

Norske epler er selvsagt også en herlig råvare å bruke til kake, dessert eller chutney, eller bare stekt i skiver eller båter som tilbehør til stekt kjøtt…

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.51, server:MP-PRD-WEB10 23.11.2017 15:52:44