Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rullekake

Viktig melding til alle fedre

Andre søndag i februar er det morsdag og tid for å gjøre ekstra stas på alle mødre. La barna stå for frokosten og spiselige overraskelser denne dagen. På matstart.no ligger det oppskrifter som garanterer både glede og suksess. 


Foto:
 
matprat

Det behøver ikke være gull og diamanter. Oppskriften på en koselig «hurra-for mor- dag», er enkel: En sjarmerende tegning og et hjemmelaget kort, kaffe på sengen, en koselig frokost med noe godt. Ekstra jubel gir det når det er barna selv som står for serveringen. Rettene på matstart.no er både enkle å lage og kjempegode å spise. Oppskriftene er tilpasset barn fra ni år og oppover, - så her er det bare å overlate kokkeleringen til ungene.

Første sjarmørtrekk

Scones med revet kanel og eple smaker himmelsk og lages på under en time

Å la mor våkne til lyden av ivrig skritt på kjøkkenet, er den beste start på en koselig dag. Disse guttene er mer enn klare til å servere mor nystekte scones med revet eple og kanel. Andre forslag til hyggelige overraskelser på frokostbordet, er hjemmelagde knekkebrød eller hva med amerikanske pannekaker?

På en kjølig vintermorgen smaker det også spesielt godt med en lun omelett. Her har Anne Louise laget asiatisk omelett med nudler, men på matstart.no ligger det inspirasjon og oppskrifter også til andre varianter.

Lag et meny kort og la mor bestille sin egen, personlige omelett.

Spiselige gledesspredere

Duften av hjembakst er også noe som helt sikkert vil spre både glede og forventning hos både store og små. Få ting smaker bedre enn nystekte boller og kanelknuter.

Hvis det ikke er tid til å bake samme dag, kan gjærbakst godt lages i forveien og fryses slik at det er klart til morsdagen.

Å overraske med vaffelselskap, er heller aldri feil. På matstart.no er det oppskrift både på verdens beste vafler og en mer grov variant.

Nystekte vafler gleder både store og små hjerter.

Og hvis far står for middagen, kan barna kanskje ta seg av desserten? Under kategorien kosemat ligger det flere oppskrifter på knallgode kaker og desserter.

Om det blir litt søl så gjør det ingenting. Far kan rydde opp i dag. Uansett blir dette en dag for familiekos og familiehygge.

Riktig god morsdag til store og små!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7088, server:MP-PRD-WEB15 10.12.2023 05:34:23