Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spicy lammespyd

Årets første grilldag

Boblejakke og skjerf eller kortbukse og svetteperler i pannen. Uansett er det klart for ny grillsesong. Andre lørdag i mai er årets første offisielle grilldag. Da er det bare å sjekke om grillen er klar for saftige biffer, wraps, pulled pork eller annet grillgodt. Vi har tipsene som garantert gir deg vann i munnen og vårlig grillglede. 

Vi nordmenn har et nært og kjært forhold til grilling. Både barn og voksne elsker å grille og mange har sine beste matminner fra grillsesongen. Kosen og samværet er det beste med å grille. Grilling er en slags miniferie i hverdagen.

Har du husket å gjøre ren grillen? Se grillmesterens rengjøringstips.

Noen grilltips i anledning grilldagen

Hva med å grille skinkebiff med fylt avokado i helgenSkinkebiff er mager grillmat. Server den med grillet avokado fylt med mango og chili, og du har et sunt, friskt og krydret grillmåltid.

Eller kankje biffwrap med guacamole og grillet paprika frister mer? Grill marinert ytrefilet av storfe på spyd, og server spydene i tortillalefser sammen med guacamole og grillet paprika. Kjempegodt!

Trenger du tisp til enkel, men spennede grillmat kan grillet kyllinglår med kålsalat være noe for deg. Grillet kyllinglår er noe av det enkleste du kan legge på grillen. Servert med en frisk og syrlig kålsalat med smak av kokos og lime kan du drømme deg til sydligere strøk.

Flere spennede grill-oppskrifter finner du under. 

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 22.07.2024 07:56:07