Årets første grilldag

Boblejakke og skjerf eller kortbukse og svetteperler i pannen. Uansett er det klart for ny grillsesong. Andre lørdag i mai er årets første offisielle grilldag. Da er det bare å sjekke om grillen er klar for saftige biffer, warps, pulled pork eller annet grillgodt. Vi har tipsene som garantert gir deg vann i munnen og vårlig grillglede. 

Vi nordmenn har et nært og kjært forhold til grilling. Både barn og voksne elsker å grille og mange har sine beste matminner fra grillsesongen. Kosen og samværet er det beste med å grille. Grilling er en slags miniferie i hverdagen.

Hva med å grille skinkebiff med fylt avokado i helgen? Skinkebiff er mager grillmat. Server den med grillet avokado fylt med mango og chili, og du har et sunt, friskt og krydret grillmåltid.

Eller kankje biffwrap med guacamole og grillet paprika frister mer? Grill marinert ytrefilet av storfe på spyd, og server spydene i tortillalefser sammen med guacamole og grillet paprika. Kjempegodt!

Trenger du tisp til enkel, men spennede grillmat kan grillet kyllinglår med kålsalat være noe for deg. Grillet kyllinglår er noe av det enkleste du kan legge på grillen. Servert med en frisk og syrlig kålsalat med smak av kokos og lime kan du drømme deg til sydligere strøk.

Hvis ingen av disse rettene frister eller du ønker deg mere grillretter, finner du flere spennede oppskrifter under. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.