Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bao med glasert reinsdyrskav

Podcast-episode: Reinsdyrkjøtt – helt vilt godt

Bao med glasert reinsdyrskav

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. bao (steam buns)
  • 1 pk reinsdyrskav (á 400 g)
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • saft av ca. 1 stk. lime
  • 0,25 stk. hodekål
  • 0,5 potte frisk koriander

Syltede grønnsaker:

  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. persillerot
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bao, eller steam buns som det også kalles er myke, dampede brød som kan fylles med det du har lyst på. I denne oppskriften har vi fylt dem med glasert reinsdyrskav og syltede grønnsaker. Skikkelig kosemat! Lage bao fra bunnen av? Sjekk ut denne oppskriften på steam buns

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. bao (steam buns)
  • 1 pk reinsdyrskav (á 400 g)
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • saft av ca. 1 stk. lime
  • 0,25 stk. hodekål
  • 0,5 potte frisk koriander

Syltede grønnsaker:

  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. persillerot
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bao får du kjøpt i frysedisken på butikker som har et stort utvalg av asiatiske matvarer. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Reinsdyrkjøtt – helt vilt godt

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 26.04.2024 11:38:50