Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Minuttbiff av rein

Minuttbiff av rein

Ingredienser

porsjoner

Potetmos:

  • 800 g melen potet
  • 2 ss smør eller margarin
  • 2 dl melk
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 150 g edamamebønner (soyabønner)
  • 2 stk. vårløk
  • 1 bunt frisk dill
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tynne skiver av mørt reinsdyrkjøtt trenger ikke lang varmebehandling – det er knapt så det behøver å være innom stekepannen i det hele tatt. Dette er eksklusiv hurtigmat av høy kvalitet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Potetmos:

  • 800 g melen potet
  • 2 ss smør eller margarin
  • 2 dl melk
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 150 g edamamebønner (soyabønner)
  • 2 stk. vårløk
  • 1 bunt frisk dill

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server minuttbiffene med varm potetmos, soyasmør,  og gjerne rørte tyttebær eller gelé.

Du kan også bruke reinsdyrstek eller -mørbrad til denne retten, og bytte ut edamamebønner med frosne erter eller sukkererter i biter og bytte ut dill med finhakket persille eller spinat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 27.04.2024 02:48:45