Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kjøttsuppe med havregryn

Kjøttsuppe med havregryn

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg grytekjøtt av reinsdyr
  • 100 g bacon eller sideflesk i terninger
  • 1,5 l vann
  • 3 stk. gulrot
  • 200 g sellerirot
  • 200 g potet
  • 0,5 dl lettkokte havregryn
  • 3 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En deilig, mettende suppe med reinsdyrkjøtt til kalde dager. Suppen kan med fordel lages dagen i forveien, slik at smakene kan få utvikle seg.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg grytekjøtt av reinsdyr
  • 100 g bacon eller sideflesk i terninger
  • 1,5 l vann
  • 3 stk. gulrot
  • 200 g sellerirot
  • 200 g potet
  • 0,5 dl lettkokte havregryn
  • 3 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne suppen med flatbrød eller lefse. Noen liker også å ha litt rømme til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 15.07.2024 13:41:20