Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med frisk kålsalat

Kyllingfilet med frisk kålsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g småpoteter
  • 2 ss nøytral olje
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 ss nøytral olje

Kålsalat:

  • 400 g rødkål
  • 100 g grønnkål
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 500 g rosenkål

Urtedressing:

  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss hakket bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En frisk kålsalat er perfekt sammen med saftig kyllingfilet. Topp med ristede hasselnøtter, og  vipps så har du en sunn, fresh og god hverdagsmiddag! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g småpoteter
  • 2 ss nøytral olje
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 ss nøytral olje

Kålsalat:

  • 400 g rødkål
  • 100 g grønnkål
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 500 g rosenkål

Urtedressing:

  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss hakket bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kyllingfilet med ovnsbakte poteter og frisk kålsalat, og gjerne et dryss kvernet pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 08.05.2024 19:07:00