Ingredienser

  • 800 g lammelår i skiver
  • 2 ss olje til steking
  • 1 kg gulrot
  • 1 beger kremost med urter
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 pose sjysaus
  • 2 ss finhakket frisk dill
Del

Lam med gulrotstuing

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En fyldig og smaksrik gulrotstuing, smaksatt med kremost med urter. Nydelig til lam.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 800 g lammelår i skiver
  • 2 ss olje til steking
  • 1 kg gulrot
  • 1 beger kremost med urter
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 pose sjysaus
  • 2 ss finhakket frisk dill

Slik gjør du

  1. Skrell gulrot og kok dem møre. Hell av vannet og la alt vannet dampe bort. Mos godt og ha i kremost, salt og pepper.
  2. Krydre kjøttet med salt og pepper. Stek kjøttet på begge sider på relativt høy varme, skru ned varmen og la skivene ettersteke på svakere varme i ca. 10-­15 minutter.
  3. Lag sjysaus med 2 1/2 dl vann og finhakket dill.
Denne retten ble nummer 3 i oppskriftskonkurransen på matprat.no i september 2009. Oppgaven var en rask rett med lammelår i skiver.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant