Fisketaco med panert torsk
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Fisketaco er en skikkelig digg variasjon til vanlig taco! Sprø, panert torsk er enkelt å lage selv, og smaker kjempegodt med urtedressing og syltet rødløk. En favoritt for hele familien! Prøv gjerne med hjemmelagde maistortillas også.
Ingredienser
porsjoner
Panert torsk:
-
600 g torskefilet -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
4 ss majones -
3 ss dijonsennep -
4 dl panko brødkrum -
1 ts paprikapulver -
1 ts hvitløkspulver -
1 ts tørket persille eller oregano
Urtedressing:
-
2 ss lettrømme -
2 ss majones -
1 ss hakket bladpersille -
1 båt hvitløk , finhakket
Slik gjør du
Server fisketaco med tortillalefser, urtedressing, salat, syltet rødløk og koriander.
Prøv gjerne annet tilbehør også, som guacamole med erter, maissalsa eller mangosalsa!