Fisketaco med panert torsk

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fisketaco er en skikkelig digg variasjon til vanlig taco! Sprø, panert torsk er enkelt å lage selv, og smaker kjempegodt med urtedressing og syltet rødløk. En favoritt for hele familien! Prøv gjerne med hjemmelagde maistortillas også.

Ingredienser

porsjoner

Panert torsk:

  • 600 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 ss majones
  • 3 ss dijonsennep
  • 4 dl panko brødkrum
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts tørket persille eller oregano

Urtedressing:

  • 2 ss lettrømme
  • 2 ss majones
  • 1 ss hakket bladpersille
  • 1 båt hvitløk , finhakket

Slik gjør du

Server fisketaco med tortillalefser, urtedressing, salat, syltet rødløk og koriander.

Prøv gjerne annet tilbehør også, som guacamole med erter, maissalsa eller mangosalsa!

bar