Tørket reinsdyrkjøtt med tyttebærrømme

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Tørket reinsdyrkjøtt smaker nydelig sammen med denne «dippen» av rømme og tyttebær. Server retten som en liten appetittvekker, eller som en av flere norske tapasretter. 

Ingredienser

  • 150 g tørket reinsdyrkjøtt
  • 1 boks seterrømme
  • 4 ss tyttebærsyltetøy
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skjær tynne skiver av reinsdyrkjøttet.
  2. Visp rømmen til den blir tykk, vend inn tyttebærsyltetøy og smak til med salt og pepper.
Når det er sesong for ramsløk kan du ersatte tyttebær med finkuttet ramsløk for variasjon.
 
Det er spennende å tørke reinsdyrkjøtt selv. Se hvordan du lager tørket reinsdyrkjøtt.

 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.