Sennepsbakt lammecarré med søte rotgrønnsaker
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
Hvis du er på jakt etter å imponere gjestene dine, har du kommet til den rette oppskriften. Lammecarré er en delikatesse. Kjøttet er mørt, saftig og smakfullt. Og den er flott og morsom å servere.
Ingredienser
porsjoner
-
1,2 kg lammecarré -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 ss smør eller margarin til steking -
2 ss grov sennep , gjerne rød Dijon
Potet- og løkstabler:
-
4 stk. store potet -
1 stk. rødløk -
1 ss olivenolje , evt. smeltet smør -
2 ts finhakket frisk timian
Grønnsaker:
-
2 stk. gulrot -
ca.
150 g kålrot -
ca.
150 g sellerirot -
1 stk. rødløk -
1 stk. fennikel -
2 ss smør -
1 ss honning -
3 ss finhakket frisk estragon
Saus:
-
1 ss grov sennep -
4 ss soyasaus -
ca.
1,5 dl kraft fra steken -
1 ss smør
Slik gjør du
Vi anbefaler også oppskriften på lammecarré med honningglaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus. Det smaker nydelig!