Saltimbocca med smørstekt spinat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tradisjonell italiensk rett som smaker utrolig godt. Spekeskinke kombinert med skinkebiff og salvieblader - fristelser for norske ganer!

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 600 g skinkebiff skåret i tynne skiver
  • 8 skiver spekeskinke
  • 8 blader frisk salvie
  • 3 ss smør til steking
  • 1 ts nykvernet pepper
  • 1 ss smør
  • 1 båt hvitløk
  • 250 g frisk spinat

Vinsaus:

  • 2,5 dl tørr hvitvin
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts nykvernet pepper

Slik gjør du

Server saltimbocca med dampet spinat, vinsaus og brød.

Hva med å servere med en italiensk dessert? Vi kan anbefale tiramisu eller panna cotta som begge er gode desserter.