Kyllingvinger med sjøkreps, avokado og spiresalat Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Middels Tid 20–40 min Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 16 stk rå kyllingvinger 16 stk sjøkreps 3 stk avokado 1 boks alfalfaspirer 1⁄2 boks bønnespirer 4 ss olivenolje 2 ss vineddik , gjerne Muscatell salt og kvernet pepper olje til steking Slik gjør du Slik gjør du: Skrap inntil benet på den ene enden av kyllingvingene. Krydre dem og stek i ovnen ved 220 °C i ca. 15 minutter. Rens sjøkrepsen, krydre og stek dem i en panne på middels varme i 3-4 minutter. Skjær tykke skiver av avokadoen og legg den i pannen sammen med sjøkrepsen. Bland spirene, ha over eddik og olje. Anrett som vist på bildet. Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.