Krabbecocktail
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Er du glad i klassikeren rekecocktail? Prøv vår krabbecocktail med ertepannacotta, chilimajones og sprø og saftig isberg. En deilig forrett med retro vibber!
Ingredienser
porsjoner
-
300 g renset krabbekjøtt -
100 g finsnittet isbergsalat -
1 stilk frisk dill -
1 ts revet sitronskall
Ertepannacotta:
-
2 stk. gelatinplater -
2,5 dl kyllingkraft -
300 g frosne erter (selskapserter) -
120 g smør -
0,5 dl kremfløte -
1 ts sukker
Chilimajones:
-
2 dl majones -
1 ts sriracha (asiatisk chilisaus) -
1 ts sitronsaft -
0,5 ts honning
Slik gjør du
La oss ta rekecocktailen tilbake! Bare med krabbe;)
Server resten av dressingen ved siden av.
På utkikk etter flere forretter? Sjekk ut våre forslag til enkle forretter og bli inspirert!