Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Klassisk skinkestek

Klassisk skinkestek med cidersaus

Ingredienser

porsjoner

Cidersaus:

  • 1 stk. løk
  • 2 stk. purre
  • 6 dl eplecider
  • ca. 1 l kjøttkraft fra steken
  • 2 ss maisenna
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 425 kcal
Fett 12 g
Protein 57 g
Karbohydrater 16 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Skinkestek med sprø svor er ypperlig søndagsmiddag. Cidersaus av eplecider er godt tilbehør til svinestek.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Cidersaus:

  • 1 stk. løk
  • 2 stk. purre
  • 6 dl eplecider
  • ca. 1 l kjøttkraft fra steken
  • 2 ss maisenna
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 425 kcal
Fett 12 g
Protein 57 g
Karbohydrater 16 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Syns du det er vanskelig å rute svoren, kan steken dampes først og rutes etter damping.

Server skinkesteken med cidersaus og kokte poteter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11780, server:MP-PRD-WEB12 16.10.2024 10:38:32