Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blåbærpai

Blåbærpai

Ingredienser

porsjoner

Paibunn:

  • 2,5 dl hvetemel
  • 100 g smør
  • 2 ss sukker
  • 1 ss vann

Fyll:

  • 5 dl blåbær friske eller frosne
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss potetmel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gjør klar for brede blåbærblå glis! Med friske bær rett fra skogen, eller fryste bær som har fått tine litt, kan du svinge opp med denne saftige blåbærpaien på kort varsel.

Gjør klar for brede blåbærblå glis! Med friske bær rett fra skogen, eller fryste bær som har fått tine litt, kan du svinge opp med denne saftige blåbærpaien på kort varsel.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Paibunn:

  • 2,5 dl hvetemel
  • 100 g smør
  • 2 ss sukker
  • 1 ss vann

Fyll:

  • 5 dl blåbær friske eller frosne
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss potetmel

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Har du ikke tid til å lage din egen paideig, duger en ferdigdeig fra butikken utmerket. Vi har brukt en paiform på 22 cm.

Vaniljeis eller vaniljesaus smaker godt til.

Blåbærpai

Bruker du fryste bær, så la dem tine på litt tørkepapir først. Da blir resultatet best.
 

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 22.05.2024 18:29:24