Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakt sellerirot

Bakt sellerirot

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 450 g sellerirot
  • 1 ss smør
  • 1 ss pistasjnøtter
  • 1 ss frisk persille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bakt sellerirot er et kjempegodt tilbehør som passer godt til mange forskjellige retter - både kjøtt og vegetar. I denne oppskriften er den laget på samme måte som hasselbackpotet, da blir den ekstra saftig og god. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 450 g sellerirot
  • 1 ss smør
  • 1 ss pistasjnøtter
  • 1 ss frisk persille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Legg et par grillspyd eller spisepinner på hver side. Skjær ned mot pinnene, og de vil stoppe kniven slik at du ikke skjærer helt gjennom.

Server bakt sellerirot med pistasj og persille.

Du kan lage bakt pastinakk på samme måte.

Bakt sellerirot

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 16.05.2024 04:41:47