Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pizza med lam og syltet kålrot

Pizza med lam og syltet kålrot

Ingredienser

porsjoner

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Toppet med krydrede kjøttboller av lam, norsk grønnkål, syltet kålrot og friske tyttebær - dette blir fort en ny pizzafavoritt! Bruk ferdig fersk bunn, eller lag selv. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Får du ikke tak i lammekjøttdeig kan du bruke noen gode, rå lammepølser og forme deigen til små boller. Kjøttbollene kan også smaksettes med løk, hvitløk eller chili. 

På utkikk etter flere pizzatips? Prøv vår pizza med potet og nduja eller den søte utfordreren pizza med fenalår og honning! Eller kanskje en 3-retters pizzameny med alle tre variantene?

Pizza med lam og syltet kålrot

Lurer du på hva annet godt du kan lage av sesongens deilige råvarer? Sjekk ut vår sesong-side!  Der finner du alltid våre håndplukkede favoritter med smaken av sesongen vi er i, sånn at det skal være litt lettere for deg å nyte de norske råvarene når de er på sitt beste, året rundt<3.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Tre favoritter du kan sylte nå

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB12 14.12.2024 14:01:41