Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammeburger med agurksalat og avokado

Lammeburger med agurksalat og avokado

Ingredienser

porsjoner

Lammeburgere:

Agurksalat:

  • 1 stk. agurk
  • 4 stk. reddik
  • 2 ts sukker
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 2 stk. avokado
  • 4 stk. hamburgerbrød
  • 1 pk bønnespirer
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 865 kcal
Fett 60 g
Protein 33 g
Karbohydrater 47 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hamburgere finnes i utallige varianter, og lages av all slags kjøtt. Med lammekjøttdeig har du et godt utgangspunkt for å lage saftige, deilige lammeburgere, her med følge av med avokado og syltede grønnsaker.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Lammeburgere:

Agurksalat:

  • 1 stk. agurk
  • 4 stk. reddik
  • 2 ts sukker
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 2 stk. avokado
  • 4 stk. hamburgerbrød
  • 1 pk bønnespirer
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 865 kcal
Fett 60 g
Protein 33 g
Karbohydrater 47 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Må hamburger gjennomstekes? Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB11 06.11.2024 04:55:07