Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Karrikylling med ertepuré og eplesalat

Karrikylling med ertepuré og eplesalat

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ts karri
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Ertepuré:

  • 0,5 stk. løk
  • 4 stk. vårløk
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 dl matfløte
  • 1,5 poser frosne erter (á 350 g)
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Eplesalat:

  • 2 stk. grønt eple
  • 1 stk. grønn paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 512 kcal
Fett 22 g
Protein 50 g
Karbohydrater 22 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En fargerik og spennende hverdagsrett for hele familien! Saftig kyllingbryst krydret med karri smaker kjempegodt til en frisk og syrlig eplesalat.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ts karri
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Ertepuré:

  • 0,5 stk. løk
  • 4 stk. vårløk
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 dl matfløte
  • 1,5 poser frosne erter (á 350 g)
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Eplesalat:

  • 2 stk. grønt eple
  • 1 stk. grønn paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 512 kcal
Fett 22 g
Protein 50 g
Karbohydrater 22 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server saftig krydret kyllingbryst med den fargerike ertepuréen og en herlig frisk eplesalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11780, server:MP-PRD-WEB11 16.10.2024 08:43:22