Brødsmulesti
1 porsjon gir 4-5 store lefser.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Denne grunndeigen er utgangspunktet for deilig tyrkisk mat, som gözleme og dönerkebab. Enkel å lage, trenger kort hevetid og løfter maten mange hakk!
Når du har grunndeigen på plass er du godt på vei til retter som gözleme med potet, gözleme med feta og purre eller kebablefser.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.