Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eggerull med roastbiff og salat

Fristende frokost på seks minutter

Slik lager du lager sunn, fristende og fargerik frokost med egg på under seks minutter.

Vi vet at det er ganske travelt for de fleste om morgenen. Samtidig vet vi også at det er mange travle som kunne ønsket seg en frokost med egg. Dette er våre beste oppskrifter med eggefrokoster som du kan lage på under seks minutter.

Omelett i mikroen

Det tar ikke lang tid å koke egg. Allikevel; vi skal ikke påstå at du kan koke opp vann og koke et egg på under seks minutter. Men en liten porsjonsomelett av to egg lager du raskt, og bruker du mikroen til å lage omelett snakker vi superspeed! Et minutt til forberedelser og 1 minutt i mikroen.

Eggerull med salat og pålegg

Det sier seg nok selv at en eggerull er en rull av egg, men det er så mye mer enn det! Eggerull er en flat omelett, nesten som en pannekake, som du kan fylle med det meste. Eggerull med roastbiff og salat er ikke bare god som frokost, men er også en fristende og god variasjon i matboksen.

Triks for ekstra raskt speilegg

Kan du trikset for å få speilegget ekstra raskt tilberedt? Tilsett en spiseskje vann i stekepannen rett etter at du har knekt egget opp i pannen og legg over lokk. La egget steke/koke i 2 minutter til du får en fin hvit hinne over eggeplommen. Da er egget serveringsklart. Server for eksempel egget på brød sammen med avokado.

Mer mettende smoothie med egg

Smoothie er en rask og frisk rett, som passer perfekt på en hektisk morgen. Drikk den hjemme, eller ta den med deg på farten. Med et styrkende egg i smoothien, får kroppen litt mer å gå på utover dagen.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB11 22.05.2024 18:52:59