Barneselskap - den store styrkeprøven

Det viktigste i et barns bursdagsselskap er ofte gavene, vennene og aktivitetene. Men like spennende er maten. Får vi pølser eller pizza? Spagetti eller hamburgere? Er det masse kaker og brus? Får vi ikke godtepose snart? Å underholde hele ungeflokken er en utfordring i seg selv, så der må du klare deg på egenhånd. Men det vi kan hjelpe deg med er ideer til hva du skal servere!

Garantert suksess

Når du ber barna danne pølsekø i et barneselskap, er det lett å se hvorfor pølser kalles gladmat. Ønske deg av hjertet alle gode ting og si meg så hva vil du mere? - Pølser, vi vil ha pølser! Lompe, brød, sennep og ketchup. Lett å lage, lett å like.

Skulle en liten munn si at: jeg liker ikke pølser som er sprukket, så fortell at "Sprektwürst" er de aller beste pølsene!

 

SAMELUEPØLSE - hvis du har funnet fram grillen

Skjær et kryss i tuppen av pølsa ca. 3 cm og stikk pølsespydet inn i den andre enden. Når du da griller, vil pølsa åpne seg og se ut som den samiske firevinders-lua. Pølsa blir fortere varm, den blir morsom å se på og enklere for barna å spise.

Det finnes mange andre måter å servere pølser på, hvis du har gått lei av pølseboden! Under artikkelen finner du mange fristende ideer!

 

Allergi

Siden mye av selskapet fokuseres rundt maten, er det lett å tenke at en med matallergi ikke kan delta og nyte festen for fullt. Ikke gjør det.


Skal du arrangere selskap med en liten allergiker som gjest, er det viktig å forsøke å servere noe som minner mest mulig om det de andre barna får servert. Det er ikke alltid gøy å få særbehandling. Det finnes gode pølser uten melk! Hva med å bake muffins uten melk og egg til alle barna? Ikke bare til den som ikke tåler det. Det er like godt!

Vi gir deg våre beste bursdagstips! Noen passer bedre ute enn inne.

La deg inspirere. Du husker vel hvor moro det var?

 

 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.