Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Appelsinmuffins

Appelsinmuffins

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g smør
  • 1,5 dl sukker
  • 2 stk. egg
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 3 dl hvetemel
  • revet skall av 0,5 stk. appelsin
  • 0,75 dl appelsinjuice eller presset appelsinsaft

Til dynking:

  • saft av 0,5 stk. appelsin

Melisglasur:

  • 4 ss melis + litt presset appelsinsaft
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftige appelsinmuffins med melisglasur - perfekt til påskekosen! Hemmeligheten er å presse litt appelsinsaft over muffinsene når de er ferdig stekt, da blir de ekstra saftige og gode. 1 porsjon gir ca. 12 muffins.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g smør
  • 1,5 dl sukker
  • 2 stk. egg
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 3 dl hvetemel
  • revet skall av 0,5 stk. appelsin
  • 0,75 dl appelsinjuice eller presset appelsinsaft

Til dynking:

  • saft av 0,5 stk. appelsin

Melisglasur:

  • 4 ss melis + litt presset appelsinsaft

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Du kan gjerne fryse muffinsene, men da må de være uten glasur. Vil du lage en saftig appelsinkake, kan du også steke denne røren i en smurt springform, ca. 22 cm i diameter.

Appelsinmuffins

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB11 25.04.2024 18:18:42