Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lungemos med potetlokk

Lungemos med potetlokk

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss margarin eller smør
  • 400 g lungemos
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kajennepepper
  • 100 g frisk spinat
  • 100 g revet mozzarella eller annen ost
  • 1 kg ferdig potetmos
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lungemos er en gammel klassiker som vi her har kledd i en ny drakt. Er du opptatt av å spise bærekraftig og bruke hele dyret, men ikke helt vet hvordan, er dette en fin måte å introdusere lungemos for familien. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss margarin eller smør
  • 400 g lungemos
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kajennepepper
  • 100 g frisk spinat
  • 100 g revet mozzarella eller annen ost
  • 1 kg ferdig potetmos

Slik gjør du

trinn du kan merke av

 

Bytt ut spinat med hakket persille. Du kan også tilsette mer grønnsaker i retten, for eksempel terninger av gulrot og stilkselleri. Du kan gjerne lage potetmos fra bunnen av.

En frisk salat smaker godt til.

Lungemos med potetlokk

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 26.04.2024 15:35:22