Hot linsesuppe med strimlet svinekjøtt Kategori Sunn Vanskelighetsgrad Enkel Tid 20–40 min Knapt noe smaker bedre enn en god suppe laget fra bunnen av. Her er en hot variant med linser og strimler av saftig svinekjøtt. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 8Kommentarer Ingredienser Porsjoner 400 g renskåret svinekjøtt i strimler 2 ss olje , til steking 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts pepper Suppe: 1 stk løk 2 båt hvitløk 1 stk rød chili 1 ss olje , til steking 1 boks hermetiske røde linser á 380 g 1 boks hakkede hermetiske tomater á 390 g 1 l hønsebuljong (utblandet) 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts pepper Vis næringsinnhold Energi 306kcal Fett 11g Protein 30.6g Karbohydrater 18.35g Jern 3.4mg Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør. Slik gjør du Du trenger: Strimlet svinekjøtt, hermetiske linser, hermetisk tomat, løk, hvitløk, chili, hønsebuljong (utblandet), salt og pepper. Rens løk, hvitløk og chili. Finhakk løk og hvitløk, skjær chili i strimler. Fres grønnsakene i en gryte med olje til løken er blank. Chili er normalt spisse i formen og kan variere i lengde, farge og ikke minst styrke. Del chili i to på langs, fjern stilk, frø og skillevegger, og skjær den opp i skiver. Bruk gjerne engangshansker når du renser chili. Skyll linsene godt i kaldt vann. Tilsett avrente linser og hermetiske tomater. Rør alt godt sammen. Tilsett buljong, og la suppen småkoke i 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Stek strimlet svinekjøtt i flere omganger i en panne med olje, 2-4 minutter. Krydre med salt og pepper. Ha strimlet svinekjøtt i suppen rett før servering. Server gjerne brød til suppen, men husk at energiinnholdet i retten vil da øke. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.