Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Smørbrød med spekepølse og kremost

Smørbrød med spekepølse og kremost

Ingredienser

porsjoner
  • 20 g spekepølse
  • 1 skive landbrød
  • 1 ts smør eller olje
  • 2 ss kremost med urter
  • 1 ts bladpersille
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Crispy landbrød toppet med spekepølse, kremost og persille - skikkelig kosemat! Perfekt når du vil gjøre noe ektra ut av lunsjen, eller om du har lyst på noe digg til kvelds. Prøv gjerne med ulike typer spekepølse for variasjon.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 20 g spekepølse
  • 1 skive landbrød
  • 1 ts smør eller olje
  • 2 ss kremost med urter
  • 1 ts bladpersille
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk gjerne en sprøytepose til å fordele kremosten om du vil gjøre det lille ekstra. Lag enten små sirkler, slangeform eller et annet kreativ mønster.

Dryss over kvernet pepper og topp med persille. Server med en gang. 

Smørbrød med spekepølse og kremost

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 05.05.2024 05:27:09