Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sandefjordsmør

Sandefjordsmør

Ingredienser

porsjoner
  • 6 dl kremfløte
  • ca. 200 g smør
  • 2 ss frisk persille
  • 1 ss sitronsaft
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sandefjordsmør er en klassisk saus med lange tradisjoner i Norge. Den fyldige og gode smaken fra fløte og smør passer spesielt godt til fiskeretter.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 dl kremfløte
  • ca. 200 g smør
  • 2 ss frisk persille
  • 1 ss sitronsaft

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Smak på sausen underveis før du tilsetter mer smør. På denne måten kommer du frem til den gode, fyldige smaken som sandefjordsmør er kjent for. 

Sandefjordsmør er nydelig til kokt kveite, torsk og laks

Sandefjordsmør

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 17.05.2024 15:03:43