Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ripssaft

Ripssaft

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 2 liter ferdig saft.

  • ca. 2 kg rips
  • 4 dl vann
  • ca. 200 g sukker per liter råsaft
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Frisk og syrlig ripssaft med nydelig rosa farge! Forfriskende og nydelig sommerdrikk, og en deilig smak av sommer når vinteren kommer. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 2 liter ferdig saft.

  • ca. 2 kg rips
  • 4 dl vann
  • ca. 200 g sukker per liter råsaft

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vi beregner ca. 200 g sukker per liter saft, men sukkermengden kan justeres etter egen smak og hvor syrlige bærene er når de blir plukket. Saften kan også tilsettes smak som for eksempel vanilje eller kanel.

Ripssaft

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 21.05.2024 06:09:17