Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
En god farse er utgangspunktet for mange deilige middager.
Har du ikke foodprosessor, kan du også lage farsen for hånd. Nøkkelen ligger i å røre kjøttdeig og salt lenge og mye: Rør salt godt inn i kjøttdeigen. Rør inn krydder og potetmel og spe med melk eller vann, litt av gangen.
Sulten på mer? Ta turen til vår egen kjøttkake-side! Der finner du alt du trenger til kjøttkakemiddagen, fra deilig tilbehør og spennende varianter til enkle tips om hvordan du koker perfekte poteter. Eller kanskje du bare er på utkikk etter vår herlige, hjemmelagde brune saus?
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.