Sommerruller med biff

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Vakre sommerruller med friske grønnsaker i spreke farger, smakfullt biffkjøtt og dekorative spiselige blomster. Nesten som å spise kunst! Dypp sommerullene i en kremet tahinidipp ved servering. Nam!

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g ytrefilet av storfe i strimler
  • 1 ss nøytral olje
  • 8 stk. rispapir
  • 1 ss sesamfrø
  • 10 g frisk koriander

Tahinisaus:

  • 2 ss tahini
  • saft og revet skall av 0,5 stk. sitron
  • 1 dl soyasaus
  • 1 ts sesamolje
  • 1 ts revet frisk ingefær

Fyll:

  • 1 stk. gulrot
  • 100 g spisskål eller sommerkål
  • 0,5 stk. gul paprika
  • 4 stk. reddik
  • 1 stk. hjertesalat
  • ca. 24 stk. spiselige blomster for eksempel spiselige fioler

Slik gjør du

bar
bar

Dypp rullene i tahinisausen eller en annen saus du liker, for eksempel en Hoisin dipp-saus eller en peanøttsaus.

bar