Sommerruller med biff
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Vakre sommerruller med friske grønnsaker i spreke farger, smakfullt biffkjøtt og dekorative spiselige blomster. Nesten som å spise kunst! Dypp sommerullene i en kremet tahinidipp ved servering. Nam!
Ingredienser
porsjoner
-
150 g ytrefilet av storfe i strimler -
1 ss nøytral olje -
8 stk. rispapir -
1 ss sesamfrø -
10 g frisk koriander
Tahinisaus:
-
2 ss tahini -
saft og revet skall av
0,5 stk. sitron -
1 dl soyasaus -
1 ts sesamolje -
1 ts revet frisk ingefær
Fyll:
-
1 stk. gulrot -
100 g spisskål eller sommerkål -
0,5 stk. gul paprika -
4 stk. reddik -
1 stk. hjertesalat -
ca.
24 stk. spiselige blomster for eksempel spiselige fioler
Slik gjør du
Dypp rullene i tahinisausen eller en annen saus du liker, for eksempel en Hoisin dipp-saus eller en peanøttsaus.