Marinert skinkebiff med eple- og melonsalat
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Limemarinert skinkebiff i tortilla med eple- og melonsalat er lett og frisk hyggemat. Innslag av jalapeño gir retten et ekstra kick. Viva la Mexico!
Ingredienser
4 porsjoner
-
600 g skinkebiff eller ytrefilet av svin -
1 pk babyspinat (á 65 g)
Marinade:
-
1,5 ss rapsolje -
2 ss rapsolje -
1 båt grovhakket hvitløk -
2 ts revet frisk ingefær -
Skall og saft fra
1 stk. lime
Hvetetortilla:
-
1 ts bakepulver -
0,25 ts salt -
75 g byggmel -
125 g hvetemel -
Ca.
1 dl vann
Salat:
-
450 g vannmelon , i terninger -
0,5 stk. finhakket rødløk -
1,5 stk. eple , i terninger -
Saft av
0,25 stk. lime -
1 ss honning -
1 stk. jalapeño eventuelt grønn chili, i tynne skiver