Marinert skinkebiff med eple- og melonsalat

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Limemarinert skinkebiff i tortilla med eple- og melonsalat er lett og frisk hyggemat. Innslag av jalapeño gir retten et ekstra kick. Viva la Mexico!

Ingredienser

4  porsjoner
  • 600 g skinkebiff eller ytrefilet av svin
  • 1 pk babyspinat (á 65 g)

Marinade:

  • 1,5 ss rapsolje
  • 2 ss rapsolje
  • 1 båt grovhakket hvitløk
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • Skall og saft fra 1 stk. lime

Hvetetortilla:

  • 1 ts bakepulver
  • 0,25 ts salt
  • 75 g byggmel
  • 125 g hvetemel
  • Ca. 1 dl vann

Salat:

  • 450 g vannmelon , i terninger
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1,5 stk. eple , i terninger
  • Saft av 0,25 stk. lime
  • 1 ss honning
  • 1 stk. jalapeño eventuelt grønn chili, i tynne skiver

Slik gjør du