Helstekt ytrefilet med bringebær- og byggrissalat

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Et saftig og mørt stykke ytrefilet av norsk storfe fortjener litt ekstra godt tilbehør. Her har vi servert det helstekte biffstykket med en deilig bringebær- og byggrissalat toppet med smakfulle friske urter. 

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Dressing:

  • 4 ss lettrømme
  • 1 ss finhakket frisk mynte

Bringebær- og byggrissalat:

  • 200 g byggris
  • 2 stk. vårløk i tynne skiver
  • 100 g sukkererter delt i 2
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver
  • 1 pk babyspinat (à 65 g)
  • 200 g bringebær
  • 2 ss grovhakket frisk basilikum
  • 2 ss grovhakket frisk mynte
  • saften av 0,5 stk. lime

Slik gjør du

bar
bar
bar

Server helstekt ytrefilet av storfe i skiver og bringebær- og byggrissalat med myntedressing.