Helgrillet ytrefilet av svin

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Svinekjøtt passer som kjent godt sammen med frukt og friske smaker. Her har en helgrillet ytrefilet fått følge av en søt mangosalat, og en frisk blandet salat med jordbær og nektariner.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin
  • 1 ss nøytral olje , eventuelt grillolje til pensling
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Mangosalat:

  • 3 stk. modne mango
  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. lime
  • 4 stk. pasjonsfrukt
  • 4 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 pk blandet babybladsalat (á 65 g)
  • 0,25 potte frisk koriander
  • 4 stilker frisk mynte

Slik gjør du

Digger du mangosalat? Du kan også servere mangosalaten sammen med kyllingfilet.

bar