Eggehviteomelett med spinat og paprika Kategori Sunn Vanskelighetsgrad Middels Tid Under 20 min Eggehviteomelett er nesten helt uten fett. Til gjengjeld har eggehvite et høyt innhold av proteiner. Viktigst av alt er likevel at den både ser fristende ut og smaker godt! Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser 1 Porsjoner 4 stk eggehvite 1⁄4 ts pepper 1⁄2 ts salt 1⁄2 ss margarin 5 blad hakket frisk spinat 1⁄4 stk finhakket rød paprika 1 stk finhakket vårløk 1 skive grovt brød Vis næringsinnhold Energi 245kcal Fett 6.1g Protein 24.0g Karbohydrater 20.9g Jern 4.1mg Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør. Slik gjør du Visp sammen eggehvitene med en gaffel. Tilsett salt og pepper. Ha litt margarin i en varm stekepanne. Tilsett hakket spinat, paprika og vårløk og fres raskt. Ha i resten av margarinen og hell i de sammenvispede eggehvitene. Stek omeletten ved å skyve den stivnede massen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer i direkte kontakt med pannen. Når omeletten begynner å bli ferdig, så trekk den av den varme platen og la den stå noen minutter og bli helt stiv. Hvelv omeletten over på en tallerken. Server med grovt brød. Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.