Biff med lun kålsalat

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftig biff med lun kålsalat og ovnsstekte poteter. Med en frisk urtedressing på siden blir dette like godt på tirsdag som på fredag!

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biff av ytrefilet storfe
  • 2 ss nøytral olje

Ovnsbakte poteter:

  • 600 g små potet
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • saft av 0,5 stk. sitron

Kålsalat:

  • 400 g rødkål
  • 100 g grønnkål
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ss rødvinseddik
  • 300 g rosenkål

Urtedressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 3 ss hakket bladpersille
  • finrevet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss flytende honning

Slik gjør du

bar