Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Biff med bakte rotgrønnsaker

Ingredienser

porsjoner

Bakte rotgrønnsaker:

  • 150 g gulrot
  • 150 g sellerirot
  • 150 g beter
  • 150 g kålrot
  • 150 g pastinakk
  • 150 g rødbete
  • 400 g småpoteter
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 463 kcal
Fett 15 g
Protein 38 g
Karbohydrater 39 g

Oppskriftsintroduksjon

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Herlige norske rotgrønnsaker er suverene å bake i ovnen, det fremhever både sødme og smak. Passer til både kjøtt og fisk, her serverer vi rotgrønnsakene med ytrefilet av norsk storfe. Om du velger magert eller marmorert er opp til deg, næringstett, proteinrikt og velsmakende er det uansett!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Bakte rotgrønnsaker:

  • 150 g gulrot
  • 150 g sellerirot
  • 150 g beter
  • 150 g kålrot
  • 150 g pastinakk
  • 150 g rødbete
  • 400 g småpoteter
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 463 kcal
Fett 15 g
Protein 38 g
Karbohydrater 39 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Biff med bakte rotgrønnsaker
Biff med bakte rotgrønnsaker
Biff med bakte rotgrønnsaker
Biff med bakte rotgrønnsaker

Vil du ha en rask saus til retten, reduser litt kraft i panna og smak til med salt, pepper og en liten teskje eddik eller sitron. Ønsker du en enda kraftigere og mer rødvinsbasert variant, prøv ut oppskiften vår på rødvinssaus

Biff med bakte rotgrønnsaker

Lurer du på hva annet godt du kan lage av sesongens råvarer? Sjekk ut vår sesong-side! Der finner du alltid håndplukkede favoritter med smaken av sesongen vi er i, slik at du enkelt kan nyte norske råvarer på sitt aller beste, året rundt.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB14 05.12.2025 05:55:59