Lagre

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 ss olje til steking
  • 1 ts valmuefrø

Topping:

  • 1 stk. potet
  • 1 båt hvitløk
  • ca. 0,5 dl frisk spinat
  • 1 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 ss olje til steking
Del

Omelett med potet og spinat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

"Har du egg, har du mat" heter ordtaket. Det er nok fordi du kan lage deg et godt måltid selv om du ikke finner stort annet enn et par egg, kokt potet og noen spinatblader i kjøleskapet ditt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 ss olje til steking
  • 1 ts valmuefrø

Topping:

  • 1 stk. potet
  • 1 båt hvitløk
  • ca. 0,5 dl frisk spinat
  • 1 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 ss olje til steking

Slik gjør du

  1. Kok potet eller bruk en du har fra gårsdagens middag.
  2. Skrell poteten og del den i terninger. Fres potet, hvitløk og spinat raskt i en panne med smør. Smak til med salt og pepper. Ta det ut av pannen. 
  3. Visp sammen egg, vann, salt og pepper i en bolle. 
  4. Ha olje i den varme pannen, og hell i eggeblandingen. Dryss over valmuefrø og la eggeblandingen stivne mens du forsiktig fører den stivnede massen inn mot midten av pannen.
  5. La omeletten gli over på en tallerken og fordel poteter og spinat på toppen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant