Lammekoteletter med ingefær og pære

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Lammekoteletter er tradisjonell kost for mange. Her har lammekotelettene fått følge av ingefær og pære - er du klar for noe nytt?

Ingredienser

  • 4 stk doble lammekotelett
  • 1 stk pære
  • 2 ts hakket, frisk ingefær
  • 1 båt hvitløk
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 4 ss hvit castello , eller kremost naturell

Slik gjør du

  1. Skjær pæra i små terninger. Finhakk hvitløk og ingefær. Krydre kotelettene med salt og pepper.
  2. Brun lammekotelettene i pannen sammen med hvitløk, ingefær og pære.
  3. Legg blandingen (hvitløk, ingefær, pære) oppå hver kotelett sammen med en klatt kremost eller Castello.
  4. La kotelettene ettersteke under lokk i 3-4 minutter avhengig av tykkelsen.

Server gjerne med pasta eller godt brød.

Bruk eventuelt vanlig, revet hvit ost i stedet for kremost.

 Lammekoteletter kan kjøpes som doble og enkle. Til én porsjon bør du minst beregne én dobbel eller to enkle koteletter. De er raske å tilberede, de trenger bare stekes 3-5 minutter avhengig av tykkelsen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.