Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kyllingfilet på spyd med agurksalat og nanbrød

Ingredienser

velg antall porsjoner

Agurksalat:

  • 0,5 stk. agurk
  • 3 ss søt chilisaus
  • 2 ss nøtte- og frøblanding til salater
  • 1 ss hakket frisk koriander

Del

Kyllingfilet på spyd med agurksalat og nanbrød

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingfilet er utrolig mørt og passer perfekt på et grillpyd. På noen få minutter er spydet ferdig grillet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner

Agurksalat:

  • 0,5 stk. agurk
  • 3 ss søt chilisaus
  • 2 ss nøtte- og frøblanding til salater
  • 1 ss hakket frisk koriander

Slik gjør du

  1. Del hver kyllingfilet i strimler og træ strimlene på grillspyd. Krydre med salt og pepper eventuelt annet krydder og stek dem på grill eller i stekepanne, i ca. 3-4 minutter på hver side.
  2. Del agurken på langs, skrap ut kjernene med en skje og skjær agurken i tynne skiver. Bland sammen resten av ingrediensene og bland inn agurkskivene.

Varm opp nanbrød etter anvisning på pakken og server sammen med kyllingspyd, agurksalat og litt rømme. Pynt med noen limebåter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB14 04.12.2022 12:10:03