Ingredienser

2  porsjoner
  • 250 g medisterpølse (julepølse)
  • 0,5 stk. eple
  • 50 g sukkererter
  • 1 ss olje , til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 2 skiver landbrød
  • 1 ss grov sennep
  • 4 stk. salatblad
Del

Julepølse på landbrød

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

I en travel førjulstid kan det være greit å lage noen enkle retter som ikke krever for mye forberedelser. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

2  porsjoner
  • 250 g medisterpølse (julepølse)
  • 0,5 stk. eple
  • 50 g sukkererter
  • 1 ss olje , til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 2 skiver landbrød
  • 1 ss grov sennep
  • 4 stk. salatblad

Slik gjør du

  1. Del pølsa i to på langs og dra av skinnet. Skjær den i skiver på skrå.
  2. Fres pølseskiver i varm panne med olje til de får en gyllen farge. Ha i eplebåter og stek i ytterligere et par minutter før du har i strimlede sukkererter. Krydre med salt og pepper.
  3. Stek brødskiver i en varm panne med olje eller rist dem i en brødrister. Smør på sennep og legg på salat.
Sennep kan godt erstattes med kremost, tacosaus, ketchup eller pesto.

Legg stekte pølsebiter, eplebåter og sukkererter over på brødskivene. Godt, enkelt og med en deilig smak av jul.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant