Flintstek med brokkolisalat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Flintstek sammen med crunchy, kremet brokkolisalat - dette er middagen du blir hekta på! Toppet med sprøtt bacon og søte druer. Lag en stor porsjon, og inviter venner på grilling i sommervarmen.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. flintstek
  • 2 ss nøytral olje

Brokkolisalat med bacon:

  • 1 stk. brokkoli
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 stk. stilkselleri (stangselleri)
  • 100 g steinfrie røde druer
  • 150 g bacon
  • 50 g mandler

Dressing:

  • 1,5 dl majones
  • 2 ss sukker
  • 3 ss rødvinseddik
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

Del flintstekene i 2 stykker og spis dem som biff, eller skjær den i skiver som en stek.

Vi har flere typer brokkolisalat, og anbefaler både brokkolisalat med grillet rødløkblomkål- og brokkolisalat og brokkoli- og blomkålsalat med kremet honningdressing.

bar