Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fisketaco

Fisketaco

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g torskeloin

Tacokrydder:

  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 2 ts paprikapulver
  • 0,25 ts kajennepepper

Guacamole:

  • 2 stk. avokado
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss hakket frisk koriander

Salat:

  • 300 g rødkål
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Til servering:

  • 8 stk. store hvetetortilla
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 stk. lime
  • 1 bunt liten frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 618 kcal
Fett 20 g
Protein 40 g
Karbohydrater 65 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En herlig måte å spise fisk på. Fisketaco med smakfulle krydder, servert med hjemmelaget guacamole og rådkålsalat. Go fish! Go taco!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g torskeloin

Tacokrydder:

  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 2 ts paprikapulver
  • 0,25 ts kajennepepper

Guacamole:

  • 2 stk. avokado
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss hakket frisk koriander

Salat:

  • 300 g rødkål
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Til servering:

  • 8 stk. store hvetetortilla
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 stk. lime
  • 1 bunt liten frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 618 kcal
Fett 20 g
Protein 40 g
Karbohydrater 65 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Vær forsiktig når du fjerner steinen i avokadoen. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.
Lag tortillachips av tortillalefserestene. Klipp dem i små trekanter. Ha i en bolle sammen med olje, salt og paprikapulver. Stek nederst i ovn på 160 °C i 10 min. Avkjøl.

Fisketaco

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12276, server:MP-PRD-WEB15 03.12.2024 18:31:15