Sarah Bernhardt i langpanne

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Liker du de søte, små klassiske Sarah Bernhardt kakene, vil du elske vår versjon av Sarah Bernhardt i langpanne! Seig og god mandelbunn, med deilig, myk sjokoladekrem og sjokoladeglasur på toppen. Elsk!

Ingredienser

25  porsjoner

Mandelbunn:

  • 400 g mandler
  • 4 ts bakepulver
  • 6 stk. eggehvite
  • 400 g sukker

Sjokoladekrem:

  • 500 g mykt smør
  • 400 g melis
  • 6 stk. eggeplomme
  • 2 stk. egg
  • 3,5 ss kakaopulver
  • 3 ts vaniljesukker

Sjokoladeglasur:

  • 300 g mørk kokesjokolade
  • 1 ss kokosfett (delfiafett)

Slik gjør du

bar
bar
bar
bar
bar

Temperer gjerne kaken ½ time før den skal spises. Oppbevar kaken i kjøleskap eller frys den ned til neste kakefest. 

Sjekk her om du har lyst til å prøve deg på andre langpannekaker! Her er kakene du kan bake i god tid og fryse ned til jul.

bar