Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sandwich med glasert reinsdyrskav

Sandwich med glasert reinsdyrskav

Ingredienser

porsjoner

Glaze:

  • 2 ts hel pepper
  • 1 ts korianderfrø
  • 2 ts anisfrø
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 6 ss honning

Du trenger også:

  • 8 skiver landbrød
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 125 g snøfrisk med rødløk og timian eller en fast ost
  • 1 stk. hjertesalat
  • 2 stk. eple i tynne skiver
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 652 kcal
Fett 28 g
Protein 30 g
Karbohydrater 66 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En - to- sulten! En skikkelig sandwich med glazet reinsdyrskav. Enkelt og digg!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Glaze:

  • 2 ts hel pepper
  • 1 ts korianderfrø
  • 2 ts anisfrø
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 6 ss honning

Du trenger også:

  • 8 skiver landbrød
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 125 g snøfrisk med rødløk og timian eller en fast ost
  • 1 stk. hjertesalat
  • 2 stk. eple i tynne skiver
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 652 kcal
Fett 28 g
Protein 30 g
Karbohydrater 66 g

Slik gjør du

  1. Stek skiver av landbrød til de er gylne og sprø i en varm stekepanne med smør. Legg skivene over på en tallerken med kjøkkenpapir slik at overflødig fett absorberes av papiret. Tørk av pannen.
  2. Rist krydder til glaze i en varm, tørr stekepanne slik at smakene i krydderet kommer enda mer frem. Knus krydderet i en morter eller med en stavmikser.
  3. Brun halvtint reinsdyrskav raskt i en varm stekepanne med litt smør.  Dryss over krydderblandingen, hell på balsamicoeddik og honning. Rør alt godt sammen og trekk pannen til side.
  4. Smør kremost på de stekte brødskivene. Legg salat og eple på halvparten av skivene og ha på reinsdyrskavet.  Legg resten av brødskivene over. Pynt eventuelt med timian. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB15 06.11.2024 05:51:22