Quesedillas med grønnkål og gresskar Kategori Kos Vanskelighetsgrad Enkel Tid 20–40 min Blir vi nordmenn noen gang lei av meksikansk mat? Denne saftige og smakfulle vegetariske quesadilla-varianten kan vi iallfall lage igjen og igjen. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 500 g gresskar 6 ss vann 200 g grønnkål 2 stk vårløk 1 ts rapsolje 1 boks hermetiske sorte bønner ca 290g 1⁄2 glass tacosaus eller salsa 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts kvernet pepper 4 stk store hvetetortilla 150 g ferdigrevet ost 2 ss hakket frisk gressløk 1 stk lime Slik gjør du Skjær gresskar i 1x1 cm store terninger og kok dem møre i vann, dette tar ca. 10.minutter. Avkjøl dem. Fjern den grove stilken på grønnkålen og grovhakk bladene. Finhakk vårløk og stek den sammen med grønnkål i en varm stekepanne med olje til det er mykt, krydre med salt. Skyll bønner, la dem renne godt av seg og bland dem med grønnkål, gresskar og svarte bønner. Ha i tacosaus, salt og pepper. Fordel blandingen på halvparten av tortillalefsene. Dryss over ost og legg på de andre lefsene. Varm en stekepanne til middels varme. Ha de fylte lefsene forsiktig over i stekepannen (bruk for eksempel en skjærefjøl å løfte dem med). Stek quesadillas i 2-3 minutter på hver side, til de er gylne og osten har smeltet. Klem dem litt sammen under stekingen, så de «setter» seg ordentlig. Del quesadillas i «snipper» dryss over hakket gressløk. Server med lime og litt ekstra tacosaus. Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.