Ingredienser

  • 6 stk. grillpølse eller løkpølse, bratwurst, ostepølse, pepperpølse
Del

Pølser på grillen

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er lurt å lage noen snitt i skinnet på pølsene før de grilles, dette forhindrer at pølsene sprekker. Pølser trenger generelt kort grilltid og er ferdige på et blunk! Grillpølser er uten skinn og behøver ikke å snittes.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 6 stk. grillpølse eller løkpølse, bratwurst, ostepølse, pepperpølse

Slik gjør du

1. Skjær skråsnitt i pølsene med skinn. Da unngår du at de sprekker.

2. Pølsene grilles til de er pent gylne rundt det hele, ca 2-3 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Andre ting du kanskje synes er interessant