Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Panerte nakkekoteletter med stuede rotgrønnsaker er veldig god, smakfull og enkel kosemat. Paneringen sørger her for en «crispy» overflate og et mørt saftig indre.
Server panerte koteletter med stuede grønnsaker og kokte poteter.
Har du brødrester hjemme kan du lage ditt eget griljermel.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.